Wednesday, September 28, 2022

50 Hot Cake Riddles & Answers For 2021

Must Read
Adetunji Matthew
Adetunji Matthewhttp://www.aidthestudent.com
I’m Adetunji Matthew, an Economist, Social Media Manager, software Developer/Marketer Sales Consultant, and Ecompreneur. I’m popularly known as “Matt” As an artist and designer, I aim to create something brilliant daily. Eager to learn more, I use my free time to get better at w hat interests me, whether it's researching, teaching, or even something entirely new.
- Advertisement -

Riddles are questions or statements that offer a puzzle to be solved. Riddles are for Critical Reasoning, Fun and Educative purposes.

How you ever wondered how to get correct answers to frequently asked Riddles? Worry no more because I’m going to share 50 hot Cake Riddles and Answers for 2021.

1.What is greater than God, more evil than the devil, the poor have it, the rich need it, and if you eat it, you’ll die?

Answer: Nothing

2. What gives you the strength and power to walk through walls?

Answer: Door

3.Your mother and father have a child. It is not your brother and it is not your sister. Who is it?

Answer: You

4. You cannot keep me until you have given me. What am I?

Answer: Your Word

5. What is hard to find but easy to lose, worth more than gold but costs less than a penny?

Answer: A Friend

6. I am a mother’s child and a father’s child but nobody’s son. What am I?

Answer: a daughter

7. What time of day is spelled the same forwards and backward?

Answer: Noon

8. What begins but has no end and is the ending of all that begins?

Answer: Death

9. What question can you never honestly say yes to?

Answer: Are you sleeping?

10. A man is lying shot on the road. The police come to investigate. Right away, they know who shot him. Why?

Answer: He was only shot, not dead

11. What do you give to others but still try and keep?

Answer: Promise

12. What does everyone need, want, and ask for but never take?

Answer: advice

13. Where can you find success before work?

Answer: Dictionary

14. Why can’t you trust the law of gravity?

Answer: It will always let you down

15. What city has no people?

Answer: electriCity

16. Imagine you’re in a room that is filling with water. There are no windows or doors. How do you get out?

Answer: Stop imagining

17. What gets wetter and wetter the more it dries?

Answer: Towel

18. What belongs to you but other people use it more than you?

Answer: Your Name

19. You walk into a room with a match, a kerosene lamp, a candle, and a fireplace. Which do you light first?

Answer: The Match

20. If you are running in a race and you pass the person in second place, what place are you in?

Answer: second place

21. The one who made it didn’t want it. The one who bought it didn’t need it. The one who used it never saw it. What is it?

Answer: a coffin

22. If I have it, I don’t share it. I share it, I don’t have it. What is it?

Answer: a secret

23. A farmer has 17 sheep and all but nine die. How many are left?

Answer: Nine

24. A plane crashes on the border of the U.S. and Canada. Where do they bury the survivors?

Answer: You do not bury the survivors

25. Which travels faster? Hot or Cold?

Answer: Hot is faster because you can catch a cold.

26. If 1 stand on top of a hill and ring a loud bell between two houses. Which House will hear the bell first?

Answer: Neither, houses don’t have ears

27. What instrument can you hear but never see?

Answer: your voice

28. What gets bigger the more you take away from it?

Answer: a hole

29. How many months have 28 days?

Answer: all the 12 months

30. A mansion is on fire. There are three rooms: A room full of money, a room full of expensive paintings, and a room full of gold and precious jewels. Which room do the policeman put out first?

Answer: police men do not put out fire, they only make arrests

31. You bury me when I’m alive and dig me up when I’m dead. What am I.

Answer: a plant

32. What do you call somebody with no body and no nose?

Answer: nobody knows

33. 6 = 12, 3= 6, but 5 does not = 10, how come?

Answer: 12 has 6 letters, 6 has 3 letters but 10 doesn’t have 5 letters

34. If your aunt’s brother is not your uncle, what relation is he to you?

Answer:  He is your father

35. How many men were born last year?

Answer:  None, only babies are born

36. I have many keys but I cannot open a single lock. What am I?

Answer: Piano/Keyboard

37. What is the only word that is spelled wrong in the dictionary?

Answer: Wrong

38. Mary’s father has 5 daughters – Nana, Nene, Nini, Nono. What is the fifth daughter’s name?

Answer: Mary

39. A dad and his son were riding their bikes and crashed. Two ambulances came and took them to different hospitals. The man’s son was in the operating room and the doctor said, “1 can’t operate on you. You’re my son “How is that possible?

Answer: The doctor is his mom

40. Mr. Blue lives in the blue house, Mr. Pink lives in the pink house, and Mr. Brown lives in the brown house. Who lives in the white house?

Answer: The president of the U.S

41. How many sides does a circle have?

Answer: 2

42. What can fill a room but takes up no space?

Answer: Light

43. What day would yesterday be if Thursday was four days before the day after Tomorrow?

Answer:  Friday

44. If you have three oranges and you take away two, how many will you have left.

Answer: Two

45. A Jewish man living in the Uyo cannot be buried on church grounds even if he Converts to Christianity. Why not?

Answer: You can’t bury the living

46. How could all of your cousins have an aunt who is not your aunt?

Answer: The aunt is your mother

47. I am the son of your grandmother and grandfather but not your uncle. Who am 1?

Answer: your dad

48. What starts with a T ends with a T and is full of T?

Answer: Teapot

49. What jumps when it walks but sits when it stands?

Answer: Kangaroo

50. How many animals of each species did Moses take on the ark with him?

Answer: None, it was Noah, not Moses

I hope you found this helpful? Feel free to share with others and don’t fail to let me know how you feel using the comment box.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -
- Advertisement -spot_img

Follow us

494FansLike
103FollowersFollow
1,530SubscribersSubscribe

Find a domain starting at $0.88

powered by Namecheap

- Advertisement -
Latest News

Benefits of putting your business on social media

Many people in Nigeria are gradually coming to know the advantages that social media offers. No wonder why there...

WHAT'S TRENDING

Akin Alabi – How To Sell To Nigerians

How To Sell To Nigerians: Sell More Of Your Products In The Next 30 Days Than You Did In The Last 300 Days Download...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -

Pin It on Pinterest

Share This